tiistai 18. lokakuuta 2011

Yritysesittely: Dream Broker


DreamBroker

Nuorekas. Dynaaminen. Asiakaslähtöinen. Luotettava. Kasvava. Kansainvälistyvä. Näin luonnehti myyntijohtaja Kalle Valkama, kun kysyin millainen yritys on Dream Broker.

Avataanpa Kalle hieman näitä termejä.

Nuorekas siksi, että yrityksen kaikki 35 työntekijää ovat kaikki alle 35-vuotiaita talentteja. Lisäksi yrityksen kiihtyvä rekrytointi keskittyy edelleen nuoriin lahjakkuuksiin, joita varten on tänä syksynä aloitettu myös kaupallinen trainee –ohjelma. Organisaatiohierarkia on matala, joten etenemismahdollisuudet ovat hyvät. Työtä tehdään hyvällä fiiliksellä, vaikka tavoitteet ovat kovat.

Dynaaminen, koska työ on hektistä ajan hermoilla olevaa kulkemista tuntosarvet koko ajan herkkinä haistelemassa ilmaa ja uusia tuulia napattavaksi ja toteutettavaksi. Uusilla tuulilla tarkoitetaan tässä, että asiakkaiden uudet tarpeet kehitetään tuotteiksi tai ratkaisuiksi, vanhoja ratkaisuja uudistetaan ja parannetaan sekä hyödynnetään käytäntöön.

Asiakaslähtöisyys on yrityksen toiminnan kulmakivi. Dream Brokerin ohjelmistotuotteesta ja erilaisista palveluista muodostuvat ratkaisut mietitään aina asiakkaan oman liiketoiminnan kannalta niin, että ne palvelevat parhaalla mahdollisen tavalla asiakasorganisaation merkityksellisen tiedon jakamista. Asiakkaat koostuvat tällä hetkellä lähinnä suurista yrityksistä sekä julkishallinnon isoista toimijoista.

Kasvava, koska Dream Brokerin koulutus- ja viestintäratkaisulle on selvä tarve ja tilaus markkinoilla.

Luotettava siksi, että yritys pystyy pitämään sen minkä lupaa. Dream Broker seisoo sekä tuotteensa, ratkaisujensa sekä työntekijöidensä takana kuin yhtenäinen muuri. Työntekijöihin luotetaan ja heitä arvostetaan. Työtä voi tehdä siellä missä se on luontevinta ja kellokortteja ei ole.

Kansainvälistymisen kynnyksellä yritys tähyää jo maailmalle. Lähivuosina toimintaa aiotaan laajentaa ainakin Pohjois-Euroopassa.

Yrityksen terveiset opiskelijoille ovat, että asenne ja oma halu ratkaisevat. Yrityksenä Dream Broker kannustaa oppimaan aina uutta oli se sitten korkeakoulussa tai yrityksen sisällä. Opiskelijoiden harjoittelupaikkoihin yritys suhtautuu myötämielisesti ja opiskelijoiden kannattaa olla yritykseen yhteydessä harjoittelupaikkaa tai työtä etsiessään.

Yrityksestä, sen ratkaisuista ja uramahdollisuuksista löydät lisää tietoa osoitteesta: www.dreambroker.fi

Tarja Hartman 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti