maanantai 17. lokakuuta 2011

Henkilöesittely: Olli Jokelainen


Olli Jokelainen

Olli on Nuokko-projektin palvelinvastaava. Hän opiskelee Haaga-Heliassa kolmatta vuotta tietojenkäsittelyä järjestelmäasiantuntija-linjalla, jota tukee hyvin muutaman vuoden matematiikan opinnot Helsingin yliopistolta. Matemaattisella tarkkuudella Olli kuitenkin päätteli, ettei kyseiseltä alalta valmistuminen välttämättä ole hänen juttunsa ja vietti kolmisen vuotta työelämässä kunnes päätti lähteä opiskelemaan tietojenkäsittelyä. Päätös oli helppo perustella: IT-ala tuntui hänestä alusta asti mielenkiintoiselta ja tulevaisuudennäkymätkin olivat hyvät. 

Tällä hetkellä Olli työskentelee helsinkiläisessä lakitoimiston IT-osastolla ja työnkuvaan kuuluvat ylläpito-, kehitys- sekä käyttäjätukitehtävät. 

Nuokko-projektiin Olli lähti mukaan muutaman pitkän keskustelun perusteella jota käytiin Anne-Maritta Talaslahden sekä Joonas Kosken kanssa Haaga-Heliassa. Projekti vaikutti mielenkiintoiselta ja varsinkin kun hänelle tarjottiin palvelinvastaavan tehtävävastuuta. ”Palvelimenmaailma kiinnostaa, ja näin olikin helppoa lähteä projektiin mukaan, koska kaiken sai käytännössä tehdä alusta asti itse”, Olli kertoo. Ollin tutustuttua projektin jäseniin hän uskoo, ettei tule koskaan katumaan päätöstään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti