maanantai 10. lokakuuta 2011

Nuorten Nuokko

Innovatiivinen ideakilpailu Nuokko etsi syyskuun ajan uutta tapaa verkostoitua. Osallistuminen tapahtui Nuokon nettisivujen kautta.

Nuokko on nuorille tarkoitettu verkostoitumisalusta. Ajatuksena on yhdistää nuoria asuinpaikasta huolimatta. Haaga-Helian opiskelijat loivat Nuokolle nettisivut, joiden kautta vuorovaikutus tapahtuu.

Helsingin Tietojenkäsittely-yhdistys ry, (HETKY) järjesti juhlavuonnaan nuorten ideakilpailun. Kilpailussa oli tarkoitus ideoida uusi tapa, jonka avulla nuoret voivat verkostoitua keskenään. Idean tuli olla tuore ja omaperäinen. Tavoitteena oli kehittää uusia tapoja ja ideoita, jotka auttavat nuoria jakamaan osaamistaan ja suuntaavat heitä kohti työelämää. Kilpailu auttoi nuoria ottamaan askeleen kohti IT-maailmaa.

Voittajat julkistettiin juhlatilaisuudessa 20.10. Palkintosummana oli 2500 euroa. Voittajat pääsivät myös kahden viikon tutustumisjaksolle IT-työhön.

Nuokon toimintaa voi seurata usealla eri kanavalla. Nuokon omat nettisivut ovat ensiarvoinen lähde pitää itsensä ajan tasalla, mutta tietoa löytyy myös Twitteristä ja Facebookista.

Nuokon yhteistyökumppaneita ovat HETKY, TTL, Planeetta Internet, Dream Broker,OP-Pohjola ja Futurice.

Henna Laitinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti