maanantai 17. lokakuuta 2011

Henkilöesittely: Matias Klemola


Matias Klemola, 23 

Matias opiskelee Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa kolmatta vuotta tietojenkäsittelyn linjalla, suuntautumisopintoina ohjelmistokehitys. Hän on parhaillaan työharjoittelussa Valtiokonttorissa testaajana ja työnkuvaan kuuluu järjestelmätestausta ja dokumentaation tekemistä. 

Matiaksen työnkuvaan kuuluu Nuokon kehityksessä sivuston ulkoasu- ja web -suunnittelu sekä sisällönhallinta. Matiaksen vastuualueina ovat sivuston rakenne, värimaailman suunnittelu, tekstin ja grafiikan muotoilu ja sosiaalisen median ylläpito (kuten Nuokon blogi ja Twitter-päivitykset). Osan grafiikasta ja taiteesta tekevät muut tai hommat tehdään yhdessä, mutta ”Matti” sijoittelee ne sivustolle oikeisiin paikkoihin.

Matias haluaa lisää kokemusta projektityöstä ja mahdollisuuden parantaa web-suunnittelutaitoja. Hän on oppimishaluinen ja -kykyinen. Tietotekniikan osalta vahvuudet löytyvät luovasta lähestymistavasta ohjelmistokehitykseen sekä käytettävyys- ja ulkoasuasioiden tuntemuksesta. Lisäksi Matti on ryhmätyön taitaja ja sopeutuvainen eri tehtäviin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti