maanantai 17. lokakuuta 2011

Henkilöesittely: Johanna Honkanen


Johanna Honkanen, 23 

Johanna aloitti opiskelut Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa tietojenkäsittely järjestelmäasiantuntijan linjalla syksyllä 2009. Ennen ammattikorkeakouluopintojaan Johanna on valmistunut tietotekniikan ammattilaiseksi eli datanomiksi. Tällä hetkellä Johanna työskentelee Tieto Oyj:ssä menetelmä- ja sovellusasiantuntijan tehtävissä. 

Johannan osa-alue Nuokko -projektissa on testaus ja laadunvarmistus sekä dokumenttien tekeminen. Hän pitää huolen siitä, että projektin tuottama työ on laadukasta. Nuokko –projekti sai hyvän porukan kasaan ja ”on loistavaa, kun saa tuoda omaa luovuuttaan mukaan projektiin”, toteaa Johanna. Samalla projektin aikana jokainen oppii työskentelemään ja näkemään työelämää sekä sen haasteita. 

Johanna on luonteeltaan tarkka, tunnollinen ja oma-aloitteinen. Nämä ominaisuudet antavat hyvän pohjan dokumenttien kanssa työskentelyyn. Lisäksi Johanna on kiinnostunut yleisesti tietotekniikasta ja hän haluaa aina oppia uutta. Tietotekniikka ei jää Johannalla pelkästään työympäristöön, vaan se on myös kotona iso osa jokapäiväistä elämää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti