maanantai 10. lokakuuta 2011

Yhteisöpalveluiden valtava kasvupotentiaali

Internetissä verkostoitumispalveluita tarjoavat yritykset ovat viime vuosina kasvaneet uskomattomiin mittoihin. Facebookin arvoksi arvioitiin vuoden alussa 47 miljoonaa euroa, ja ammatillista verkostoitumista tarjoavan LinkedIn -sivuston markkina-arvo nousi yli kymmeneen miljardiin, kun yhtiö listautui keväällä pörssiin.

Menestystarinat osoittavat potentiaalin, joka Internetin yhteisöpalveluissa piilee. Kuka olisi vuosituhannen alussa voinut kuvitella, että vuonna 2003 perustettuun Facebookiin tulee liittymään alle kymmenessä vuodessa yli 600 miljoonaa ihmistä? Noh, ehkä Mark Zuckerberg ystävineen…

Nuokko-ideakilpailu on loistava mahdollisuus ideoida uusi menestystarina, jolla nuoret aktivoidaan kehittämään ja jakamaan osaamistaan, sekä verkostoitumaan keskenään. Mikä parasta, kilpailuun osallistutaan idealla eikä valmiilla tuotteella. Kuka tahansa voi suunnitella verkkosivun sisällön ja toimintatavan ymmärtämättä pätkääkään miten Internet-sivuja koodataan!

Nuokon useat yhteistyökumppaniyritykset ja palkintojenjakotilaisuus Hetkyn  40-vuotisjuhlatilaisuudessa takaavat, että potentiaaliset ideat huomataan ja viedään eteen päin. Sosiaalinen media on ilmiönä todennäköisesti vasta tiensä alkupäässä, eikä merkkejä taantumisesta ole havaittavissa. Verkossa on varmasti vielä tilaa uusille loistaville ideoille!

Tomi Eklund

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti