keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Nuokko-tiimi 2012 esittelyssä

Tänä vuonna Nuokko-kilpailu on Tietotekniikan liiton (TTL) koordinoima. Nuokon projektitiimi koostuu TTL:n työntekijöistä, ICT Leadersin puheenjohtajasta, Haaga-Helian opiskelijoista sekä graafikosta.


Tietotekniikan liitto ry

järjestää Nuokko-kilpailun yhdessä osaavan ja monipuolisen verkoston kanssa. TTL lähti mukaan kilpailun järjestämiseen nyt toista kertaa tavoitteenaan aktivoida nuoret mukaan vaikuttamaan.

Tietotekniikan liitto haluaa myös näkyvyyttä nuorten keskuudessa: TTL on myös opiskelijoiden järjestö, ei ainoastaan ammattilaisten.

TTL:stä mukana menossa:


Robert Serén
on Tietotekniikan liiton toiminnanjohtaja. Hän on mukana kilpailun tuomaristossa.

Nuoret itse tuntevat nuorten maailman parhaiten. Haluamme Tietotekniikan liitossa herätellä erityisesti teknisesti suuntautuneita nuoria vaikuttamaan nuorten hyvinvointiin ja ympäröivään yhteiskuntaan.”

Tiina Riutta 
on TTL:n markkinointi- ja koulutussuunnittelija. Hän on järjestämässä kilpailua ja kilpailuun liittyviä tilaisuuksia hankevetäjän roolissa.

Johanna Viherä ja Olli Teräs 
ovat auttamassa Nuokko-projektissa, erityisesti viestinnässä ja markkinoinnissa.


ICT Leaders 

on mukana kilpailun järjestämisessä ja tuomaristossa.


Anne-Maritta Talaslahti
toimii ICT Leadersin puheenjohtajana ja siinä roolissaan valtakunnallisessa Nuokko 2012 –kilpailussa hankevetäjänä yhdessä Tiinan kanssa.


“ICT Leadersin toiminnassa tulee vahvistumaan nuorten aikuisten kanssa tehtävä yhteistyö tulevaisuudessa, ja on hienoa, että voimme olla mukana tässä hankkeessa!”

ICT-alan ammattilaisena Anne-Maritta näkee mahdollisuuksia tukea ideakilpailun kautta nuoria aikuisia ja saada heidän omat ideansa esille. Anne-Maritta on projektissa ideoitsija sekä verkosto-osaamisen tuoja.

Ideakilpailun alusta on tehty nuorten aikuisten ja yhteistyökumppaneiden kanssa mahtavassa yhteistyössä.

“Yhteistyön onnistuminen kuvastaa myös eri sukupolvien onnistunutta työelämäkontekstia. Ideakilpailu korostaa tämän hetken yhteiskunnallista tarvetta herättää nuoria aikuisia osallistumaan, kommunikoimaan ja antamaan ideoitansa toisten auttamisen tueksi.”  

Kovaa kilpailua alalla

“Globaali kilpailu parhaasta osaamisesta ja aivotyöstä on kovaa – osaajia tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa ICT-alan työtehtäviin!”, Anne-Maritta painottaa.

“Nuoret aikuiset: verkostoitumismuotoja ja aktiivista toimintaa yhteistyössä alan osaajien kanssa on hyvä olla monenlaista.”



Haaga-Helian opiskelijat

Joonas Koski
työskentelee tietohallinnon ja palvelusuunnittelun parissa. Työelämän ja ammattikorkeakoulun kautta osaamista on kertynyt mm. projektijohtamisesta, verkoista, palvelimista ja viimeisimpänä saavutuksena ITIL Foundation sertifiointi.

Joonas  nauttii uusista haasteista ja vastuusta, mitä nuokko tarjoaa.


Niko Westman
opiskelee Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa tietojenkäsittelyä ja hän on erikoistumassa ja valmistumassa järjestelmäasiantuntijaksi.

Niko osallistui Nuokko -projektiin jo toista kertaa, koska aihe on kiinnostava, saa olla mukana tuloksia tuottavassa projektissa ja työskennellä monipuolisessa projektiryhmässä.


Ossi Hirvikoski
on intohimoinen ohjelmoija – tietojenkäsittelyn opiskelija Haaga-Heliasta. Ossi työskentelee toimintajärjestelmää tuottavalla yrityksellä yleispätevänä ohjelmoijana, suunnittelijana ja testaajana.

Ossi värvättiin Nuokko-projektiin vuonna 2011 ja visio projektin tulevaisuudesta innosti häntä panostamaan myös tämän vuoden kilpailun toteutumiseen.


Onneksi meiltä löytyy myös graafikko!

Suvi Harvisalo
on luovuus nettisivujen, kuvituksen ja julisteen takana. Ilman graafikkoa olisimme aika tylsiä. Nyt meillä on robotti, jolla on pöllö-kaveri. Nettisivusto, jossa voi matkustaa hissillä kerrosten väliä.

Kaikkien ideat tarvitsevat toteuttajan. Myös Sinun, niinkuin Suvinkin.

Suvin idean toteutti pääyhteistyökumppanimme W3 Group, jonka ansiosta idea toimii käytännössäkin!



Olemmeko me oikeita toteuttamaan
sun tai kaveriporukkasi idea?


Kokeile! Lue sivuilta, mitä kilpailuun osallistuminen vaatii, ja katsotaan, oletko kilpailun paras!

www.nuokko.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti